See By House by Wallflower Architecture + Design Bukit Timahissa, Singaporessa

projekti:Katso läpi talon
Arkkitehdit:Wallflower Architecture + Design
Sijainti:Bukit Timah, Singapore
Pinta-ala:15 200 sf
Valokuvat:Albert Lim KS

Katso kautta House by Wallflower Architecture + Design

Wallflower Architecture + Design,sama studio Travertine Dream Housen ja Secret Garden Housein takana on jälleen valokeilamme. Tällä kertaa esitellään yksi heidän uusimmista projekteistaan ​​- See Through House, joka sijaitsee Bukit Timahissa, Singaporessa.
Tämä 15 200 neliöjalkainen koti sijaitsee yhdellä Singaporen hienoimmista alueista, jossa on viisi makuuhuonetta, perhehuone, useita keittiöitä, olohuone ja ruokailutila ja rakennuksen sisäinen tutkimus, kun taas ulkona on upea puutarha ja kaunis uima-allas.

See Through House sijaitsee yhdellä Singaporen yksinomaisimmista alueista, ja se oli suunniteltu osaksi laajempaa hanketta, johon kuuluu seitsemän muuta taloa. Asiakas oli asunut vanhassa talossa, joka sijaitsee tämän suuren maan päällä; päätettiin kehittää kuusi taloa, jotka ympäröivät vanhaa taloa. Omistaja valitsi kuusi arkkitehdit suunnittelemaan kuusi erillistä uutta taloa. Vanha talo joutuisi tekemään toisen arkkitehdin suorittama makeover. Wallflower Architecture + Design sai tehtäväkseen suunnitella ensimmäisen talon seitsemän hajautetun klusterin klusterissa. Vanha talo istuu maan korkeimmalla kohdalla ja tarjoaa panoraamanäkymät kaupunkiin. Jotta säilyisi näkymät, Wallflowerin lyhyt oli suunnitella taloa, joka ei ole korkeampi kuin vanhan talon 2. kerroksinen parveke.

Sivulle on tunnusomaista rivi vanhoja Tembusu-puita, jotka on suojeltava suojelutoimilla. Osa tästä rivistä puita, yksinäinen Tembusu istuu aivan keskellä tätä tonttia. Tämän lisäksi puu ympäröi suojavyöhykkeen, jonka halkaisija on 10 metriä. Suojavyöhykkeellä ei saa olla rakennus- tai rakennustoimintaa. Muut ohjeet edellyttävät, että 65% maa-alasta erotetaan ulkoisesta pehmeästä ja hardscape-alueesta.

Strategian tarkoituksena oli kohdistaa talon osat samansuuntaisesti Tembusu-puiden riviin, mikä johti käsitteelliseen vihreään käytävään, jos kaikki tontit liitettiin yhteen. Tuloksena oleva massatus koostuu kahdesta rinnakkaisesta tilavuudesta, jotka erotellaan tässä juoksussa olevaan yksinäiseen puuhun, ja puun ympäröivä nurmikkoinen sisäpiha. Tärkein olohuone, ruokailutila ja kuiva keittiö avautuvat nurmettuneelle pihalle ja uima-altaalle. Pihan kotelo johtaa intiimiin ulkotilaan, joka on selvästi epäselvä; piha voi olla puutarha, terassi ja siitä voi tulla keskiaikainen atrium-tyylinen talo. Yksityinen, osittain yksityinen ja näkymä lähellä ja kauas maisema muuttuu riippuen siitä, miten tilaa käytetään. See Through House on tasapainotettu avaruus ja maiseman yhdentyminen.

Talon kierrätys tapahtuu pystysuorassa jatkuvan kierreportaan kautta, joka yhdistää kolme tasoa ja vaakasuoraan pitkin pitkänomaisia ​​käytäviä. Joten, että luonnonvalo ja poikittaistuuletus on optimoitu, tilat on suunniteltu olevan yhden huoneen paksu ja näin ollen useimmat ovat reunustettu molemmin puolin nurmettuneella pihalla ja sivupuutarhoilla. Kaksi tasoa ja kellari kapseloivat omistajan määrittämät toiminnalliset ohjelmat: puutarha, uima-allas, olohuone ja ruokailuhuone, kuivat ja märät keittiöt, viisi makuuhuonetta, perhehuone ja tutkimus.

Valkoisiin maalattuihin betoniseiniin, puutavaraan sulkeutuneisiin ikkunoihin ja geometrisesti yksinkertaiseen ja vähäpätöiseen ilmaisuun, korostetaan halu siirtyä konservoituun siirtomaaseen, joka sijaitsee suoraan See Through Housen yli, kun Singaporen entisen presidentin asuinpaikka on. Samaan aikaan yksinkertaiset geometrit ilmaisevat ja perustavat See Through House tämän päivän ja iän rakenteena. Kovapuusta aurinkovoidevirta nauha julkisivulta, tulkitaan uudestaan ​​vanhan siirtomaa-bungalowin trooppinen louvred-ikkuna. Se pysyy aina merkityksellisenä, koska se on sellainen irrallinen laite, joka kelvottomasti suodattaa karkeuden sään äärimmäiseltä.

Wallflower Architecture + Design


















Katso video: Travertiini Dream House by Wallflower Architecture + Design. Serangoon, Singapore. HD

Like this post? Please share to your friends: