Reydon Grove Farmin Norm Arkkitehdit Suffolkissa, Iso-Britannia

projekti:Reydon Grove Farm
Arkkitehdit:Norm Arkkitehdit
Sijainti:Suffolk, Yhdistynyt kuningaskunta
Pinta-ala:2.658 m²
Valokuvat:Jinas Bjerre-Poulsen

Reydon Grove Farmin Norm Arkkitehdit

Norm Arkkitehditovat suunnitelleetReydon Grove FarmSuffolkissa Englannin maakunnassa. Tämä tasakattoinen paviljonki sijaitsee kapealla omaisuudella ja sen muotoilu huomioi lähirakenteiden koon. Tämä bungalow on täynnä näkymiä maaseutuympäristöön, joka on sijoitettu korotettuun alustalle työskentelylaitoksen rajalle.
Rakennus on valmistettu pääosin puusta, lukuun ottamatta erillisiä tummanharmaa harmaata metallia valmistettuja ikkunoita ja katon päätylevyä.

Scott House on Suffolkissa (Iso-Britanniassa) sijaitsevan työskentelylaitoksen rajalla. Se on suunniteltu pitkäksi ja kapeaksi tasakattoiseksi paviljonaksi, joka antaa rakennukselle riittävän laajuuden ja laajuuden, jotta nykyisen navetan ja vanhan meijerin sivu. Pitkät rakenteet sijoitetaan kiinteistön reunaan, joka johtaa täydellisesti siirtymään niittyalueista viljelyyn ja yksityiseen suljettuun puutarhaan.

Talo nousee hieman korotetun hiekkakivilaivan tasalle, joka nostaa rakennuksen hieman tasolle, joka sopii idän kallioiselle itäpuolelle länteen, mikä tarjoaa sisätilaan näkymät sekä puutarhaan että kentät horisontissa. Suuri katto ja ohut aluslevy tekevät rakennuksesta mahdollisimman kevyt ja ilmava.

Talon sisäinen ulkoasu on avoin avaruussuunnitelma, jossa on pitkät näkymät, jaetaan vain vapaasti seisovilla elementeillä eri toiminta-alueille. Julkisivun muotoilu koskee avoimuutta, jolloin luonto on olennainen osa ylimääräisiä asetuksia sisältävien sisätilojen ja kehystysnäkymiä.

Norm Arkkitehdit

Katso video: Reydon Grove Farmin Norm Arkkitehdit

Like this post? Please share to your friends: