Kiehtova minimalistinen paritalohuoneisto Lontoossa

form-architecture.co.uk: FORM design arkkitehtuuri on kokonaan uusittu tämä Loft asunto muunnettu varasto. Teollinen luonne ja mittakaava oli aiemmin kadonnut alle nostettujen kerrosten, laskettujen kattojen ja väliseinien alle.

Säilytys-, kylpyhuone- ja hyödyllisyystoiminnot sisältyvät jyrkästi yksityiskohtaiseen lohkoon "pysäköityyn" nyt täysin paljastetun loft-tilan kulmaan, jossa on yhtä yksityiskohtainen lineaarinen keittiön vastabalukka. Piilotettu liukuva seinä mahdollistaa nukkumisalueen sulkemisen tarpeen mukaan. Toisessa päässä täysi leveyslaskuri tarjoaa työskentelyalueen valokuvaajalle. Välillä ovat joustavia vyöhykkeitä ruokailuun, rentoutumiseen ja liikuntaan.

Lattialevyjen lisäksi kaikki viimeistelevät valkoiset, kiinteät akryylilohkojen raa'at konekieliset ominaisuudet, jotka erottavat ne alkuperäisen teollisuusrakennelman käsin tehdyistä ja ajastuneista pintakuvioista. Huoltolohkon pintapinnat ovat tummanharmaita, mikä korostaa ajatusta hedelmistä tai koru-kotelomaisesta esineestä, jossa on sileä ulkopinta, jossa on tumma, aistillinen ydin.

Valokuvien lähde

Like this post? Please share to your friends: